Senioren FTTC 1 en FTTC 4 heroveren koppositie

FTTC-2013-100De senioren van FTTC 1 hebben vrijdag in de derde ronde van de voorjaarscompetitie de koppositie in de noordelijke 1e divisie heroverd. Thuis versloegen de Franekers De Treffers’70 2 uit Klazienaveen met 8-2. Frans van der Berg bleef ongeslagen, terwijl Harry van der Berg en André Hoekstra beiden twee Drenten onder de duim hielden. Pas op 6 maart is de volgende wedstrijd. Dat geeft balgoochelaar Arnold Terpstra de tijd om te herstellen van zijn blessure.

FTTC 2, eveneens uitkomend in de noordelijke 1e divisie, zit nu al in de hoek waar de klappen vallen. Opnieuw werd vrijdag verloren, ditmaal met 2-8 van Assen 2. Reimer Bosma zorgde voor de enige Franeker enkelwinst, daarnaast won hij met Sieds Tjepkema de dubbel. Verdediger Fons Hartman verraste bijna oud-eredivisioniste Roewen-Mulderij, maar wist geen punt voor FTTC te scoren. Ook de twee volgende wedstrijden worden lastig: over twee weken is runner-up TTV Appelscha 1 de tegenstander, daarna de clubgenoten van FTTC 1.

Poeisz Sponsor Actie FTTC Franeker tafeltennis
Jeugd Sponsor Actie: verdien geld voor FTTC! Lees meer: http://tinyurl.com/ojjpjfd

FTTC 3 (regionale 1e klasse) verloor voor de tweede keer binnen acht dagen van het Leeuwarder Ready 2. In eigen huis werd een pijnlijke 2-8 nederlaag geïncasseerd. De dubbel werd door de Franekers verzilverd en Jan Bosgra zegevierde eenmaal.

Beter verging het FTTC 4 (regionale 3e klasse). Werd een week geleden met 8-2 verloren van Buitenpost 3, ditmaal waren de Franeker tafeltennissers met dezelfde cijfers te sterk. Jan Hartkamp en Bertil Witvoet wonnen al hun partijen. FTTC 4 staat op een gedeelde eerste plaats.

1 gedachte over “Senioren FTTC 1 en FTTC 4 heroveren koppositie”

  1. Mirjam en Hugo Aukema en Faber

    Uitslagen: 9-1 FTTC-1 8*2 FTTC-2 9-1 FTTC-3 6-4 FTTC-4

    Verslagen volgt, maar ze stonden zonder uitzondering allemaal super te spelen: Coen en Arend voor FTTC-4, Jisse en Sem voor FTTC-3, Jasper, Harm-Marten en Robin voor FTTC-2 en Remco, Nils en Dirk Jelmer voor FTTC-1, waarbij opgemerkt dat Dirk olv Mark het heel goed deed in de dubbel. Allemaal mooi, technisch en variërend spel. En dat in een volle FTTC-zaal.. Gr. Hugo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *