Munten en punten voor jeugdtafeltennissers FTTC

Poeisz Sponsor Actie FTTC Franeker tafeltennis
Jeugd Sponsor Actie: verdien geld voor FTTC! Lees meer: http://tinyurl.com/ojjpjfd

Munten en punten voor FTTC. Dat is de samenvatting van een drukke tafeltenniszaterdag. ’s Ochtends brachten de jeugdspelers (onder begeleiding van senioren) in het kader van de Jeugd Sponsor Actie FTTC onder de aandacht in de centrumvestiging van Poeisz, ’s middags speelden zij wedstrijden in het Franeker tafeltenniscentrum de Driesprong. Dat leverde veel sponsormunten én competitiepunten op.

DUO 3FTTC 1 nestelde zich dankzij een 9-1 overwinning op Vries 1 in de subtop van de regionale 3e klasse. Nils Aukema en Remco Mellema waren onverslaanbaar. Dirk Jelmer Bijlsma hoefde slechts één keer te passen. Lijstaanvoerder FTTC 2 verstevigde zijn koppositie in de regionale 5e klasse. Reflex’65 1 kon na een 8-2 nederlaag terugreizen naar Hoogeveen. FTTC’er Jasper Bosch won opnieuw al zijn partijen. Harm Marten Winter en Robin Simon deden het met beiden twee zeges eveneens uitstekend.

FTTC was zaterdag ook gastheer van de jeugdminicompetitie. FTTC 3 won met 9-1 en FTTC 4 met 6-4. Meer resultaten van deze instapcompetitie voor jeugdspelers worden binnenkort bekendgemaakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *