Koploper FTTC 2 top in topper

LINKPARTNERS FTTC: StaatsloterijspelBol.comFBTO (autoverzekering)

Volg FTTC op Facebook!

In de vijfde ronde van de voorjaarscompetitie moest FTTC 2 opnieuw bewijzen dat het terecht op de eerste plaats in de noordelijke 2e divisie staat. Vrijdagavond was nummer twee Oost 1 in Assen de niet malse tegenstander. In deze onvervalste topper liet FTTC 2 andermaal zien uit het goede hout gesneden te zijn: de Friezen klopten de Drenten met 1-9.

Deze forse zege doet vermoeden dat de Franeker tafeltennissers een eenvoudige avond beleefden in het land van Bartje. Dat was echter niet het geval, de spelers van Oost 1 boden flink tegenstand.

Op 0-7 liet FTTC’er Reimer Bosma zich in de vijfde game (15-13) verrassen door Wim Zoer. Bij dat puntverlies bleef het. De overtuigend spelende Douwe van der Wal bleef ongeslagen. Richard Heeres won eveneens al zijn enkels en samen met Bosma de dubbel.

Dankzij de ruime overwinning op Oost 1 is de voorsprong van FTTC 2 op de nieuwe nummer twee Reflex’65 1 uit Hoogeveen opgelopen tot dertien punten. Een zeldzaam grote kloof. Vrijdag beginnen de Franekers aan de tweede helft van de competitie. In eigen huis ontvangen ze provinciegenoot Bergum 1.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *