Laatste competitieronde: zeven thuiswedstrijden

December nadert. Dit betekent dat de laatste ronde van de najaarscompetitie in zicht is. Twee teams van FTTC zijn nog in de race voor een kampioenschap: het tweede seniorenteam en de jeugdreserves. De overige vijf teams handhaven zich.

Zaterdag ontvangt FTTC 1 in de landelijke 2e divisie US 1. De Amsterdammers hebben een stevige overwinning nodig om koploper Disnierats 1 nog te kunnen passeren. Op de andere tafel heeft FTTC 2 aan twee winstpunten voldoende om promotie naar de noordelijke 1e divisie veilig te stellen. De Franekers treden zaterdag tegen Dokkum 1 op volle oorlogssterkte aan. Om 17.30 uur beginnen FTTC 1 en 2 aan hun slotwedstrijd.

Donderdagavond is het volle bak in tafeltenniscentrum de Driesprong: alle regionale teams spelen thuis. FTTC 3 (1e klasse) hield de titelrace lang vol, maar is inmiddels afgehaakt. Morgenavond zal dit team de handen vol hebben aan aanstaand kampioen Delta Impuls 2. FTTC 4, runner-up in de 2e klasse, ontvangt Delta Impuls 3. En FTTC 5 (3e klasse) sluit het seizoen af tegen Bergum 1. Alle regionale wedstrijden beginnen donderdag om 20.00 uur.

Voor de twee jeugdteams van de Franeker tafeltennisclub staan nog twee competitiewedstrijden op de kalender. Nummer drie FTTC 1 (2e klasse) ontvangt zaterdagmiddag hekkensluiter Vinkhuizen 2. FTTC 2 ziet Nordic 1 de Driesprong bezoeken. De spelers van het tweede kunnen nog kampioen worden in de 2e klasse. Daarvoor moet tweemaal ruim gewonnen worden. De uitwedstrijd tegen Nordic 1 eindigde in een afgetekende 0-10 zege voor de Franekers. Beide jeugdwedstrijden starten zaterdag om 13.30 uur.

Sint Cadeauwinkel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *