Laatste tafeltennisloodjes FTTC

SONY DSCIn de slotronde van de najaarscompetitie staat voor kampioen FTTC 1 alleen het behouden van de ongeslagen status (inmiddels negenmaal winst) op het spel. In Oudeschoot is Delta Impuls 1, de nummer 2 in de noordelijke 2e divisie, de tegenstander. FTTC 1 verschijnt vrijdag voor de verandering met Arnold Terpstra, Sieds Tjepkema en Reimer Bosma achter de tafel.

Het slotakkoord van FTTC 2 daarentegen is van meer belang. Uitgaande van het onrealistische scenario dat concurrent Griffioen 1 donderdag met 10-0 wint, moeten de Franekers in de uitwedstrijd tegen Drachten 2 minimaal met 7-3 winnen om kampioen in de regionale 2e klasse te worden. Voor de gelegenheid stelt FTTC 2 vrijdag alle vier spelers van het team op.

FTTC 3 is vrijwel zeker van handhaving in de regionale 3e klasse. Uit tegen YOS 3 moeten kopman Bertil Witvoet en kompanen nog een paar punten sprokkelen om helemaal geen kopzorgen meer te hebben.

De opdracht voor de spelers van het eerste jeugdteam is duidelijk: koploper Ready 1 is alleen nog te achterhalen als de Leeuwarders maximaal zes punten scoren, FTTC 1 moet zaterdag dan met 10-0 winnen van Delta Impuls 3. De eerste wedstrijd eindigde in een 9-1 overwinning voor de Franekers, die uitkomen in de regionale 3e klasse.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *