Ook senioren FTTC 2 kampioen!

Kampioen tafeltennis FTTC 2
Kampioen FTTC 2

Gisteravond is FTTC 2 na een lange, spannende competitie kampioen geworden in de regionale 2e klasse. Drachten 2 werd met 3-7 verslagen. Dat bleek ruim voldoende om de concurrenten voor te blijven.

Komend seizoen kunnen Rienk Groothoff, Douwe Reitsma, Rudie van der Kooij en Jan Bosgra zich bewijzen in de regionale 1e klasse. In Drachten werd met champagne het kampioenschap gevierd. Dat uitgerekend Reitsma de fles in handen heeft, mag geen wonder heten (zie foto).

Kampioen FTTC 1 (noordelijke 2e divisie) speelde diezelfde avond in Heerenveen een wedstrijd om ‘spek en bonen’ tegen nummer 2 Delta Impuls 1. Ook de tiende wedstrijd van dit seizoen werd gewonnen: 3-7. Daarmee eindigt FTTC 1 op een imposant puntentotaal van 83, gemiddeld 8,3 winstpunten per wedstrijd. Een niet geheel fitte Arnold Terpstra won toch al zijn partijen. Sieds Tjepkema (2), Reimer Bosma (1) en de dubbel zorgden voor de eindscore.

Donderdagavond speelde FTTC 3 gelijk tegen YOS 3. Bertil Witvoet (2), die het hoogste individuele winstpercentage in deze klasse heeft gehaald, en Arjan Zijlstra (2) zorgden voor de Franeker punten. Ook de dubbel werd in winst omgezet. Na een moeilijke start is FTTC 3 op de tweede plaats in de regionale 3e klasse geëindigd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *