Werkzaamheden zaal FTTC: let op!

Vandaag (1 december): hal, kleedkamers, WC’s, douches en kantine FTTC niet bereikbaar!

Opknappen kantine
Zoals iedereen al heeft meegekregen zijn een aantal vrijwilligers druk bezig (geweest) met het opknappen van de kantine van FTTC. Om het klussen nu helemaal af te maken wordt er een nieuwe kunststof vloer in de kantine en hal gelegd, met dank aan Buwalda Multiservice!

Nieuwe vloer kantine en hal
Buwalda Multiservice zou maandag 8 december beginnen maar door het koude weer hebben ze nu tijd om te starten met de werkzaamheden. Daarom wordt er vandaag (1 december) al begonnen met de voorbereidende werkzaamheden en aanstaande donderdag en zaterdag wordt de definitieve vloer gelegd.

Wanneer kun je waar bij?

Maandag 1 december
Kantine, hal en kleedkamers zijn niet bereikbaar. Trainingen gaan wel door, ingang is via de nooduitgang aan de achterkant van de zaal. Er kan na de training niet gedoucht worden.

Dinsdag en woensdag 2 en 3 december
Kantine, hal en kleedkamers zijn wel bereikbaar.

Donderdag t/m zondag 4 t/m 7 december
4 t/m 7 december – Kantine, hal en kleedkamers niet bereikbaar. Wie donderdag 4 december wil trainen moet via de nooduitgang naar binnen.

Maandag 8 december
8 december – Vanaf 18.00 uur (start jeugdtrainingen) zijn de kantine, hal en kantine weer bereikbaar.

We hopen jullie zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten jullie nog vragen hebben dan kun je naar dit mailadres mailen of benader een bestuurslid.

Let op
Opmerking voor ouders (en overige leden): misschien handig om thuis al je sportkleding aan te doen, omdat de kleedkamers en douches dus niet altijd bereikbaar zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *