Mager gelijkspel FTTC / thuiswedstrijden deze week

Tijdens een midweekse tafeltennissessie hebben de spelers van FTTC 2 woensdagavond een voor hen teleurstellende einduitslag op het scorebord gezet. In Siddeburen kwam de Franeker equipe in een inhaalwedstrijd tegen hekkensluiter DOTO 1 niet verder dan een gelijkspel: 5-5. Wel steeg FTTC 2 dankzij de behaalde punten naar de tweede plaats in de noordelijke 2e divisie.

Douwe van der Wal had bijna de hele avond moeite om in zijn spel te komen. De spelers van DOTO 1 gaven dan ook flink tegengas. Pas in de laatste enkelpartij herpakte de FTTC’er zich. Hij won eenmaal. Voor de eveneens naar zijn vorm zoekende Douwe Reitsma bleef de teller in het enkelspel op nul staan. Samen met Richard Heeres won hij wel de dubbel. Heeres kon zich aan de malaise onttrekken en won opnieuw al zijn drie enkels. Zijn derde hattrick op rij.

Vrijdagavond speelt FTTC 2 in eigen huis de topper tegen koploper OLDAMBT 1 uit Finsterwolde. De Franekers zullen het strijdperk in een van de sterkste formaties betreden (Jansma, Hoekstra, Heeres). FTTC 1 (noordelijke 1e divisie) werkt deze avond ook een thuiswedstrijd af. Te gast is het Groninger GTTC 1, de gedoodverfde kampioen. Naar verluidt zal de revaliderende Franeker Jan de Haan voor GTTC 1 zijn opwachting maken in het dubbelspel.

De thuiswedstrijden van FTTC beginnen vrijdagavond om 20.00 uur. Publiek is van harte welkom in het van een gezellige kantine voorziene tafeltenniscentrum de Driesprong aan de Salverderweg in Franeker.

Vanavond speelt middenmoter FTTC 3 (regionale 2e klasse) thuis tegen Anja 2. FTTC 4 (regionale 3e klasse) neemt het op de andere tafel op tegen Dokkum 3. Ook deze wedstrijden zijn toegankelijk voor publiek en beginnen om 20.00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *