Magere zege voor tafeltennissers FTTC 2

In de degradatiepoule van de noordelijke 1e divisie is het spannend. Nummer zes FTTC 2 (29  punten) verdedigt een minimale voorsprong ten opzichte van De Treffers ’70 2 (28 punten), waarvan het vorige week met 4-6 verloor.

Vrijdagavond was hekkensluiter Dokkum 1 de tegenstander. In deze uitwedstrijd behaalden de Franekers een magere zege: 4-6. Het lot van FTTC 2 ligt daarmee in handen van De Treffers ’70 2, dat vandaag GTTC 3 treft en volgende week Dokkum 1. In Dokkum wonnen Reimer Bosma, Richard Heeres en Martijn van der Heide allen twee enkels.

FTTC 3

FTTC 3 (1e klasse) begon het seizoen sterk, maar duikelt de laatste weken in de tussenstand. Kampioen ODI 1 versloeg het Franeker team gisteravond met dubbele cijfers (10-0) en bewees FTTC 3 daarmee geen goede dienst.

Mark Buwalda FTTC tafeltennis
Mark Buwalda (Nederlands kampioen 3e klasse jeugd) wint voor het eerst bij de senioren.

FTTC 4

FTTC 4 won donderdagavond met 7-3 van Ready 4 en heeft nog steeds een kleine kans op de titel in de 3e klasse. Jeugdspeler Mark Buwalda boekte zijn eerste overwinningen in de seniorencompetitie. Ook teamgenoten Bertil Witvoet en Jan Hartkamp kwamen tweemaal tot winst.

Kampioenskandidaten

Ruim een kwartier geleden is in de noordelijke 1e divisie de wedstrijd tussen Assen 2 en FTTC 1 van start gegaan. FTTC 1 kan na het behalen van het derde winstpunt de champagnefles ontkurken. Het tweede jeugdteam van FTTC kan vanmiddag in Klazienaveen kampioen in de 5e klasse worden. FTTC 1-jeugd speelt uit tegen DTTC’78 1.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *