Nieuwe mijlpaal FTTC: twintig jeugdleden

comp-jeugd-1.jpgEnkele seizoenen geleden telde de ledenadministratie van FTTC nog maar vier jeugdleden. Een bittere pil nadat het Franeker jeugdtafeltennis eind jaren tachtig en eind jaren negentig piekte en FTTC tientallen jeugdspelers koesterde. Het lijkt erop dat we nu verkeren in een nieuwe piekperiode. De jeugdpoot van FTTC groeit spectaculair. Maandag werd een volgende mijlpaal bereikt: het twintigste jeugdlid.

Ongeveer de helft van de jeugdspelers van FTTC start deze maand in de najaarscompetitie of de minicompetitie. Eind 2014/begin 2015 kunnen álle jeugdleden zich opmaken voor sportieve uitdagingen. Niet alleen organiseert FTTC opnieuw in Franeker de Friese kampioenschappen tafeltennis (24 januari 2015), ook zal het Junior Zwitsers Toernooi weer op de agenda staan. De datum van het laatstgenoemde toernooi wordt binnenkort bekendgemaakt.

Kinderen en jongeren die belangstelling hebben voor tafeltennis, kunnen bij FTTC twee weken lang gratis kennismaken onder begeleiding van ervaren trainers. Stuur voor meer informatie een e-mail naar FTTC: franekertafeltennisclub@gmail.com.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *