Oefenbattle of the North: FTTC 1 – Klimaatgroep Stars 1

Franeker tafeltennisclub tegen SCylla uit LeidenDe najaarscompetitie nadert. Op zaterdag 16 september start het eerste seniorenteam van de Franeker tafeltennisclub in eigen zaal tegen GTTC Groningen 1. De Franekers komen dit seizoen opnieuw uit in de landelijke 2e divisie.

Ter voorbereiding op de competitie speelt FTTC 1 op vrijdagavond 8 september in Franeker een oefenwedstrijd tegen Klimaatgroep Stars 1. Dit team uit Middelstum degradeerde in het voorjaar uit de eredivisie en maakt volgende maand zijn opwachting in de landelijke 1e divisie.

Klimaatgroep Stars 1 is een geduchte sparringpartner: routinier Jan Tammenga (nummer 30 van de Nederlandse ranglijst: NR 30), Shuo Han Men (NR 12), Peter Verwey (NR 42 en regerend Fries kampioen), Pim van Schaik (NR 91) en Thomas Kuijer (NR 142). De spelers van FTTC 1 (Jan de Haan, Frans van den Berg, Arnold Terpstra, Bram Parlevliet, David Dijkhoff) bevinden zich allen op de Nederlandse ranglijst tussen plek 100 en 175.

In welke samenstelling beide teams tijdens de oefenwedstrijd zullen aantreden, is nog ongewis. Wel zeker is dat het een boeiend treffen zal worden tussen twee van de sterkste tafeltennisteams van Noord-Nederland. Publiek is op vrijdag 8 september van harte welkom in tafeltenniscentrum de Driesprong in Franeker. De kantine is bemand, de oefenwedstrijd start om 20.00 uur. De entree is uiteraard gratis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *