Oefenzege FTTC 2 op Dokkum 1

Zaterdag speelde FTTC 2 ter voorbereiding op de voorjaarscompetitie een oefenwedstrijd tegen Dokkum 1. Beide teams komen dit seizoen uit in de noordelijke 2e divisie, FTTC na promotie in de regionale 1e klasse en Dokkum na degradatie uit de noordelijke 1e divisie. Voor deze gelegenheid speelde de talentvolle verdediger Rients Visser, de Dokkumer die inmiddels naar Assen 1 is vertrokken, nog eenmaal samen met zijn oud-teamgenoten.

In het Franeker tafeltenniscentrum de Driesprong waren de Franekers hun provinciegenoten met 6-4 de baas. Richard Heeres bewees zijn goede vorm door drie enkelpartijen en samen met Douwe van der Wal, die voor twee enkelzeges tekende, de dubbel te winnen. In een hoogstaande partij moest ook Rients Visser capituleren tegen de bijna-veteraan uit Ried (3-0). FTTC’er Douwe Reitsma kwam niet tot winst.

Donderdag starten de regionale teams (FTTC 3, 4 en 5) de voorjaarscompetitie met een thuiswedstrijd. FTTC 1 (noordelijke 1e divisie) en FTTC 2 (noordelijke 2e divisie) wachten twee lastige uitwedstrijden tegen respectievelijk Oldambt 1 uit Finsterwolde en Dedemsvaart 1.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *