Solide gelijkspel FTTC 1

Jubileum tafeltennisclub FTTC FranekerFTTC 1 heeft zaterdagavond in Groningen solide gelijkgespeeld tegen GTTC 3. In de eerste wedstrijd in de degradatiepoule van de noordelijke 1e divisie werd het 5-5. Arnold Terpstra (3) en André Hoekstra (2) brachten de Franeker punten op het scorebord. Feitelijk bekeken heeft FTTC 1 in de komende twee wedstrijden nog één goede uitslag nodig om vrijwel zeker te zijn van handhaving in deze sterke divisie.

Vrijdagavond was kampioen in de dop Assen 2 in het Franeker tafeltenniscentrum de Driesprong een maatje te groot voor FTTC 2 (2-8). De Franekers slaagden erin om twee punten bij elkaar te harken. Sieds Tjepkema won een enkelpartij en samen met Douwe Reitsma de dubbel. FTTC 2 blijft in de race voor handhaving in de noordelijke 2e divisie.

FTTC 3 (regionale 2e klasse) liep donderdagavond thuis tegen de tweede nederlaag van het seizoen aan. Drachten 2 klopte de Franekers met 3-7. Jan Hartkamp won één enkel en samen met Rudie van der Kooij de dubbel. Jan Bosgra zegevierde eveneens eenmaal. Beide teams hadden maar liefst zes vijfgamers nodig, waarvan twee in Franeker voordeel werden beslecht.

FTTC 4 (regionale 3e klasse) won wel, maar niet overtuigend. Schieringen 1 uit Leeuwarden wist de Franekers vier punten afhandig te maken. Bertil Witvoet was aan FTTC-zijde wederom de gevierde man. In enkel- en dubbelspel bleef de ervaren verdediger ongeslagen. Jan Koster zorgde voor twee punten.

Zorgverzekeringen 2014 vergelijken: http://tinyurl.com/q7x9a9r

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *