Jeugdminicompetitie: FTTC 1 kampioen!

Jeugd Franeker tafeltennis clubZatermiddag stond in de zaal van tafeltennisvereniging Delta Impuls in Oudeschoot de vierde en laatste ronde van de jeugdminicompetitie op de rol. Net als eerder in Leeuwarden, Franeker en Kollum deden de drie jeugdteams van de Franeker tafeltennisclub (FTTC) het prima.

In poule A (de hoogste poule) is FTTC 1 overtuigend kampioen geworden. Mark Buwalda, Oetze van den Broek en Wim Drenth verloren slechts twee van de in totaal acht wedstrijden. De jongere talenten Nils Aukema, Henk Jansma en Remco Mellema van FTTC 2 eindigden in dezelfde poule keurig op de tweede plaats. Beide Franeker teams lijken klaar voor de reguliere jeugdcompetitie van NTTB Noord.

In poule B is FTTC 3 in de middenmoot geëindigd. Pieter Miedema, Jasper Bosch, Johan van der Meer en Harm Marten Winter hebben de afgelopen weken in de jeugdcompetitie laten zien veel opgestoken te hebben van hun vier trainers, onder wie oud-bondscoach en WK-ganger Anne Vlieg.

Minicompetitie jeugd FTTC in LeeuwardenZaterdag 30 november verzamelen alle spelers uit de jeugdminicompetitie zich in Oudega voor een afsluitend toernooi. De Franeker youngsters zullen daar hun uiterste best doen om zoveel mogelijk eremetaal mee terug te nemen naar Franeker.

In januari wacht hen de volgende grote uitdaging: de Friese kampioenschappen tafeltennis in Franeker.

 

Zorgverzekeringen 2014 vergelijken: http://tinyurl.com/q7x9a9r

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *