Spiegeluitslagen FTTC 3 en FTTC 4

Volg FTTC op Facebook!

Gisteravond werd ruim de helft van tafeltenniscentrum de Driesprong in beslag genomen door zwetende regionale competitiespelers.

FTTC 3 (regionale 2e klasse) schoot uit zijn slof tegen Anja 3. De tegenstander werd met maar liefst 9-1 afgeserveerd. Franeker Jan Bosgra morste een punt, zijn teamgenoten Sije de Graaf en Rudie van der Kooij wonnen al hun partijen.

Omgekeerde cijfers bij FTTC 4 (regionale 3e klasse). Arjan Zijlstra redde de Franeker eer in een wedstrijd waaraan Johannes Tigchelaar niet fit begon en waarin Bertil Witvoet na de (verloren) dubbel met een blessure moest afhaken. YOS 2 won met 1-9.

Aan de vooravond van de Friese kampioenschappen tafeltennis in Dokkum spelen de twee hoogste seniorenteams van FTTC vandaag een thuiswedstrijd.

In tafeltenniscentrum de Driesprong in Franeker ontvangen beide formaties een team van OLDAMBT uit Finsterwolde. De competitiewedstrijden beginnen om 20.00 uur.

In de noordelijke 1e divisie neemt FTTC 1 het op tegen promovendus OLDAMBT 1, waarvan FTTC 2 vorig seizoen met 9-1 won en 6-4 verloor. FTTC 1 snakt naar de eerste overwinning, de Franekers staan na twee wedstrijden op de laatste plaats.

FTTC 2 haalde vorige week fors uit tegen Bergum 1 (10-0) en is koploper in de noordelijke 2e divisie. Tegen OLDAMBT 2 hopen de heren van het tweede een vervolg te geven aan de flitsende competitiestart van hun team.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *