Tafeltennissers FTTC 2 blijven overtuigen

Volg FTTC op Facebook!

Vrijdagavond speelden FTTC 1 en FTTC 2 hun derde wedstrijd in de voorjaarscompetitie. Beide Franeker tafeltennistrio’s ontvingen in tafeltenniscentrum de Driesprong een team van OLDAMBT uit Finsterwolde.

FTTC 1 leed tegen OLDAMBT 1 de derde nederlaag op rij. Opnieuw kwamen de klokkendieven niet verder dan 4-6. De Franekers blijven daardoor in de onderste regionen van de noordelijke 1e divisie verkeren.

Invaller Reimer Bosma (FTTC 2) nam zijn clubgenoten uit het eerste team op sleeptouw. De oud-onderwijzer won twee enkelpartijen. Jan Dirk Jansma en Fons Hartman bleven allebei steken op één zege.

Vooralsnog lijkt het erop dat FTTC 1 en FTTC 2 komend seizoen stuivertje wisselen. Dankzij een 7-3 overwinning op OLDAMBT 2 blijft koploper FTTC 2 (noordelijke 2e divisie) stevig in het zadel zitten.

Richard Heeres bleef opnieuw ongeslagen. De Riedster zegevierde in drie enkels en samen met de eveneens offensief spelende André Hoekstra in de dubbel. Hoekstra schreef twee enkelpartijen op zijn naam. Wommelser Douwe Reitsma brak de ban met zijn eerste enkelzege van dit seizoen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *