Tienklapper bezorgt FTTC 4 bijna de titel

De senioren van FTTC 4 staan aan de vooravond van het kampioenschap in de regionale 3e klasse. Vrijdagavond versloeg de Franeker lijstaanvoerder (Raymond Stodel, Bertil Witvoet, Jan Hartkamp) Drachten 4 met maar liefst 0-10, terwijl concurrent DOV 1 verrassend verloor. Met nog drie wedstrijden te gaan heeft FTTC 4 nu een astronomisch grote voorsprong van achttien punten op de Leeuwarders. Theoretisch gezien kunnen de FTTC’ers komende donderdag in eigen huis de titel pakken en promoveren.

FTTC 5 (4e klasse) heeft in de topper tegen Delta Impuls 4 een flinke dreun gekregen. In Heerenveen werd met 8-2 verloren. Hiermee lijkt een einde te zijn gekomen aan de kampioensdroom van de klokkendieven. Jan Koster scoorde voor FTTC 5 alle punten.

Douwe van der Wal (FTTC 3)
Douwe van der Wal (FTTC 3)

Vanmiddag spelen de hoogste twee seniorenteams een thuiswedstrijd. In de landelijke 3e divisie ontvangt nummer twee FTTC 1 hekkensluiter Almeerspin 1. Op de andere tafel wordt een topper gespeeld: koploper FTTC 3 (2e klasse) verdedigt een voorsprong van acht punten tegen YOS 1 uit Ysbrechtum, de op het oog enig overgebleven concurrent. Beide wedstrijden starten om 17.00 uur in tafeltenniscentrum de Driesprong aan de Salverderweg 21 in Franeker.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *