Vanavond: belangrijke thuiswedstrijden FTTC 1 en 2

FTTC Dokkum Midstars tafeltennisVrijdagavond staat er in tafeltenniscentrum de Driesprong veel op het spel voor de twee hoogste seniorenteams van de Franeker tafeltennisclub (FTTC).

FTTC 1 neemt het in de laatste ronde van de reguliere competitie thuis op tegen provinciegenoot Dokkum 1. Alleen wanneer FTTC 1 een forse zege boekt en GTTC 2 het laat liggen tegen Ready 1, kunnen de Franekers doorstromen naar de promotiepoule van de noordelijke 1e divisie. Lukt dat niet, dan spelen ze de laatste drie competitiewedstrijden om lijfsbehoud.

FTTC 2 ontmoet voor de tweede keer in één week Midstars 3. Zaterdag kregen de Franekers in Middelstum een flinke tik voor de billen (9-1). Dat kan soms lekker zijn, maar ondermijnt het moreel. Vrijdag is tegen de slagrage Groningers een beter resultaat nodig om te voorkomen dat FTTC 2 afglijdt naar de degradatiezone van de noordelijke 2e divisie.

Beide wedstrijden beginnen om 20.00 uur. Midstars 3 en Dokkum 1 (dat net als de tafeltennissers uit Middelstum een geschiedenis heeft met tikken uitdelen: arme Bonifatius) zijn bevriende teams. Het belooft dus ook na de wedstrijden een gezellige boel te worden in de Driesprong. Publiek is van harte welkom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *