Voorbeschouwing competitie deze week

Komende donderdagavond is het een drukte van belang in tafeltenniscentrum de Driesprong. Alle regioteams van FTTC spelen dan een thuiswedstrijd. FTTC 3 trapt af in de najaarscompetitie tegen het Oudegaster ODI 2. FTTC 4 mag het Leeuwarder Schieringen 1 de maat nemen. En FTTC 5, dat vorige week direct de eerste zege boekte, ontvangt ODI 3. Publiek is donderdagavond (vanaf 20.00 uur) uiteraard van harte welkom!

FTTC 1 gaat zaterdag op reis naar Overijssel. Om 18.00 uur start in Twello de competitiewedstrijd (landelijke 3e divisie) tegen titelkandidaat Trias 1, dat afgelopen weekeinde overigens verrassend met 6-4 verloor van TTV Assen 1. Tegen Trias 1 heeft FTTC 1 het nodige recht te zetten na de ronduit teleurstellende eerste wedstrijd tegen HTTV 1 (3-7). De teamsamenstelling van de Franekers is afhankelijk van het tijdstip waarop kopman Jan de Haan voor de tweede keer vader wordt.

FTTC 2 wacht zaterdag in de noordelijke 1e divisie eveneens een zware wedstrijd. In Groningen neemt dit team het vanaf 17.15 uur op tegen het sterke GTTC 2. Ook FTTC 2 kan wel wat extra punten gebruiken na de 8-2 nederlaag tegen Bergum 1 afgelopen weekend. Voor FTTC 2 spelen Jan Dirk Jansma, Reimer Bosma en Richard Heeres.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *