Voorbeschouwing thuiswedstrijden FTTC 1 en FTTC 2 (10 april)

Vandaag werkt zowel FTTC 1 als FTTC 2 een thuiswedstrijd af. Het is dit seizoen de laatste keer dat ze in eigen huis tegelijkertijd in actie komen. De uitgangspositie van beide teams is volstrekt tegenovergesteld: FTTC 1 vecht tegen degradatie uit de landelijke 3e divisie, FTTC 2 verdedigt in de noordelijke 1e divisie zijn ruime voorsprong als koploper. Het belooft een spannende, gezellige middag/avond te worden in tafeltenniscentrum de Driesprong. Supporters zijn vanaf 17.00 uur dan ook van harte welkom!

FTTC 1 ontvangt Bultman/Smash 2 uit Hattem, waarvan uit 7-3 werd verloren. Ditmaal hebben de Franekers, die de vijfde stek bezetten met zeven punten achterstand op de veilige vierde plaats, naar verwachting minimaal een gelijkspel nodig om een reële kans op handhaving te houden. Met kopman Arnold Terpstra in de gelederen ligt een goede uitslag in het verschiet. Aan Johan Vogelzang en Richard Heeres de taak om ook enkele punten te scoren.

FTTC 2 neemt het op tegen Reflex 1 uit Scheemda. Een verraderlijke tegenstander, die in deze voorjaarscompetitie alleen tegen FTTC 2 verloor (maar liefst 0-10) en verder alle wedstrijden won. Het kan dus vriezen en dooien, de Franeker koploper is gewaarschuwd. Jan de Haan, Martijn van der Heide, André Hoekstra en Sieds Tjepkema (vandaag reserve) verdedigen in de play-offs een voorsprong van acht punten op De Treffers ’70 3 uit Klazienaveen.

logo-teksttalenten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *