Voorbeschouwing thuiswedstrijden FTTC 1 en FTTC 2

Het gebeurt dit seizoen niet vaak, maar komende zaterdag is het weer zover: FTTC 1 en FTTC 2 spelen beide een thuiswedstrijd in tafeltenniscentrum de Driesprong. Dé gelegenheid om deze teams, die allebei uitstekend presteren, weer eens live aan het werk te zien. De wedstrijden beginnen om 17.00 uur.

Promovendus FTTC 1 bezet verrassend de vierde stek in de landelijke 3e divisie. Zaterdag ontvangen de Franekers hekkensluiter GTTC 3. Misschien dat na deze wedstrijd even de derde plaats mogelijk is, maar uiteraard zullen de Groningers flink van zich afbijten, ook om hun individuele percentages op te vijzelen. Helaas voor GTTC’er Luciënne Halsema zijn er geen Agrarische Dagen, maar na afloop is het vast ook gezellig in de kantine.

In de Noordelijke 1e divisie gaat FTTC 2 fier aan kop. Wanneer de Franeker reserves zaterdag ook Assen 2 de loef afsteken, is – met nog vier wedstrijden te gaan – de voorsprong op de concurrenten zo groot dat inmiddels serieus aan het kampioenschap en promotie naar de landelijke 3e divisie mag worden gedacht. Grote vraag is of Richard Lubbers van Assen na de wedstrijd wederom enkele verbijsterende goocheltrucs uit de hoge hoed tovert.

Toeschouwers zijn zaterdag van harte welkom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *