Vooruitblik competitie deze week

Reimer Bosma en Richard Heeres van FTTCDonderdagavond kunnen de regionale teams van FTTC opnieuw in eigen zaal ballen. In de Driesprong ontmoet FTTC 3 (2e klasse) Dokkum 3. De Franekers zullen gaan proberen hun tweede plek vast te houden. FTTC 4 (3e klasse) hoopt opnieuw te winnen van YOS 3 uit Ysbrechtum. Beide wedstrijden beginnen om 20.00 uur.

Vrijdagavond staat in Assen de tweede confrontatie tussen FTTC 2 (noordelijke 2e divisie) en Oost 1 op de agenda. Thuis wonnen de Franekers met 7-3. Een nieuwe overwinning is hard nodig in de strijd om handhaving. FTTC 1 (noordelijke 1e divisie) reist om verschillende redenen helaas niet op volle oorlogssterkte naar Appelscha. Zaterdagmiddag is TTV Appelscha 1 de tegenstander. De Appelschasters strijden om het kampioenschap.

Zaterdagmiddag strijkt het Richard Klein-circus neer in Kollum voor de derde ronde van de jeugdminicompetitie. Drie jeugdteams van FTTC zijn present. FTTC 1 en FTTC 2 staan bovenaan in hun klasse, FTTC 3 kan nog wel wat punten gebruiken. De wedstrijden bij TTV Nordic in Kollum beginnen om 13.00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *