Vooruitblik competitie FTTC

SONY DSCFTTC 3 (regionale 2e klasse) heeft maandagavond de overige teams van FTTC het goede voorbeeld gegeven door in Leeuwarden met 2-8 van DOV 1 te winnen. Vrijdagavond komen FTTC 1, 2 en 4 in actie in de najaarscompetitie.

FTTC 1 (noordelijke 1e divisie) ontvangt subtopper GTTC 2. Onder aanvoering van kopman Arnold Terpstra zullen de FTTC’ers de Groningers zo effectief mogelijk gaan bestrijden. In de noordelijke 2e divisie zal FTTC 2 zich proberen te herstellen van de 8-2 nederlaag die zaterdag werd geleden tegen Assen 2. Tegenstander vrijdagavond is OLDAMBT 2. FTTC 4 (regionale 3e klasse) reist diezelfde avond naar Twijzelerheide voor een ontmoeting met het niet te onderschatten ANJA 3.

Zaterdagmiddag staat tafeltenniscentrum de Driesprong in Franeker in het teken van de minicompetitie van de NTTB Noord. Twee weken geleden debuteerden de jeugdcompetitiespelers van FTTC 1, 2 en 3 in Leeuwarden. In de zaal van TTV Ready boekten ze uitstekende resultaten. Zaterdag mogen ze vanaf 13.00 uur proberen daaraan een positief vervolg te geven. Publiek, zoals (groot)ouders, broers, zussen, klasgenoten en vrienden, zijn van harte welkom om de FTTC-spelers aan te moedigen. In de kantine van FTTC is voldoende lekkers verkrijgbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *