Vooruitblik competitie: rentree FTTC 1 in landelijke 2e divisie

FTTC-2013-100Met de clubkampioenschappen en het Topper F-toernooi in de benen en armen beginnen de senioren van promovendus FTTC 1 komende zaterdag aan de najaarscompetitie. Na ruim dertien jaar maken de Franekers (Frans van den Berg, Jan de Haan, Bram Parlevliet, Arnold Terpstra) hun rentree in de landelijke 2e divisie. Zaterdag is Vriendenschaar 2 in Gouda de eerste tegenstander. Lukt het FTTC 1 dit seizoen om opnieuw kampioen te worden of is handhaven het hoogst haalbare?

Het gepromoveerde FTTC 2 (noordelijke 1e divisie) start vrijdagavond in Harkstede tegen Argus 1. Over de opstelling van de klokkendieven kan nog niets bekendgemaakt worden, omdat de heren de poppetjes nog op papier moeten zetten.

In de regionale 1e klasse neemt FTTC 3 het zaterdag in Leeuwarden op tegen Ready 2. FTTC 4 (regionale 2e klasse) en FTTC 5 (regionale 3e klasse) openen donderdagavond het competitiebal met thuiswedstrijden tegen respectievelijk Delta Impuls 2 en YOS 2.

Het eerste jeugdteam van FTTC (Henk Jansma, Lennert Keuning, Kim Antonisse, Bowe van der Geest, Nils Aukema) start eveneens met een thuiswedstrijd. In eigen zaal is het Groninger Argus 2 zaterdagmiddag de opponent. Promovendus FTTC 2 wacht dit seizoen een mooie uitdaging in de regionale 2e klasse. De mannen ontvangen Midstars 1 uit Middelstum.

FIFA 17

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *