Wat heeft de VC in petto voor FTTC?

Zilver dubbel FTTC POldertoernooiNa de FK is het deze week tijd voor de VC: de voorjaarscompetitie. Dit seizoen levert de Franeker tafeltennisclub vijf seniorenteams en twee jeugdteams. Zaterdag al staat de eerste Super Saturday op het programma: de hoogste drie seniorenteams spelen thuis. De wedstrijden starten om 17.30 uur in tafeltenniscentrum de Driesprong.

Senioren

Vlaggenschip FTTC 1 (met nieuwkomer Bram Parlevliet) gaat voor het kampioenschap in de landelijke 3e divisie. In de eerste ronde is SVE 2 uit Utrecht zaterdag de tegenstander. FTTC 2 keert na een seizoen vol blessureleed terug in de competitie (noordelijke 2e divisie). De Franekers bijten het spits af tegen Argus 3. Ook FTTC 3 speelt een thuiswedstrijd. Bij de rentree in de 1e klasse zal de promovendus moeten afrekenen met ANJA 1.

FTTC 4 (2e klasse) speelt dit seizoen eveneens een niveau hoger. Donderdag starten de heren in Leeuwarden tegen Ready 3. FTTC 5 (4e klasse) heeft de eerste wedstrijd al gespeeld (uitslag onbekend).

Jeugd

Het eerste jeugdteam van FTTC komt in de voorjaarscompetitie uit in de 1e klasse. Door een wedstrijdwissel mogen zij zaterdag in Kollum voor het eerst aan de bak. Nordic 1 is de opponent. FTTC 2 (4e klasse) start komende zaterdag in eigen huis tegen de jongelingen van OLDAMBT 2.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *