Zege FTTC 3 na marathonpartij

Volg FTTC op Facebook!

Donderdagavond speelden vier regioteams in tafeltenniscentrum de Driesprong in Franeker. Met nog twee ronden te gaan is voor de FTTC’ers en hun tegenstanders het einde van de voorjaarscompetitie in zicht.

FTTC 3 (2e klasse) maakte er tegen Drachten 2 een marathonpartij van. De Franekers wonnen de uitputtingsslag, die pas om 00.30 uur afgelopen was, met 7-3. Daarvoor waren wel acht vijfgamers nodig. Sije de Graaf, Rudie van der Kooij en Jan Bosgra wonnen alle drie twee enkels. Samen met Jan Hartkamp won Van der Kooij andermaal de dubbel.

Na vijf nederlagen op rij was FTTC 4 (3e klasse) nu eens niet de gebeten hond. Tegen middenmoter YOS 4 uit Ysbrechtum behaalden de mannen een gelijkspel: 5-5. Jan Koster en Bertil Witvoet waren beiden goed voor tweemaal winst in de enkel en samen voor een dubbelzege. Johannes Tigchelaar beet driemaal in het stof.

Vanavond spelen FTTC 1 en FTTC 2 een thuiswedstrijd. FTTC 1 (noordelijke 1e divisie) ontvangt hekkensluiter De Treffers ’70 2 uit Klazienaveen. Lijstaanvoerder FTTC 2 (noordelijke 2e divisie) kan in de topper tegen Reflex’65 1 uit Hoogeveen een beslissende stap richting het kampioenschap zetten. Beide wedstrijden beginnen om 20.00 uur. Publiek is van harte welkom.

Gesponsorde links: Staatsloterijspel – Bol.com – FBTO (autoverzekering)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *