Competitieteams FTTC opnieuw op puntenjacht

Competitie FTTC Franeker TafeltennisMet voorjaarskriebels nemen de competitiespelers van FTTC weer plaats achter de tafel. Alle teams spelen deze week thuis. De wedstrijden van de senioren beginnen vrijdag om 20.00 uur.

De senioren van FTTC 1 startten dit seizoen met een overwinning, maar leden vervolgens twee nederlagen. Vrijdagavond zullen tegen Assen 2 voldoende punten moeten worden gescoord voor handhaving in de middenmoot van de noordelijke 1e divisie. Arnold Terpstra, Richard Heeres en David Dijkhoff spelen.

FTTC 2 is de zeer capabele hekkensluiter in de regionale 1e klasse. De eerste vier wedstrijden werden verloren. Vrijdagavond komen de Oudegasters van ODI 1 op bezoek, zonder de linkspotige kopman Anko Baarda.

FTTC 3 (regionale 2e klasse) is FTTC 2 wat hekken sluiten betreft toch de baas. Uit de eerste drie wedstrijden in de voorjaarscompetitie peurden de Franekers in totaal slechts twee punten. Tegen Anja 2 moet in elk geval gewonnen geworden.

Het eerste jeugdteam van FTTC draait als een tierelier. Alleen Ready 3 lijkt nog een concurrent voor het kampioenschap in de regionale 5e klasse. Zaterdagmiddag speelt FTTC 1-jeugd thuis tegen Actief 2 uit Eelde. De wedstrijd begint om 13.30 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *