Franeker tafeltennisclub verwelkomt 75ste lid

Siem Lensen is het 75ste lid van FTTC. Woensdag werd hij tijdens de jeugdtraining in het zonnetje gezet door voorzitter Maria de Vries. Siem heeft de overstap van tennis naar tafeltennis gemaakt. Bij Prachtvuur, het bedrijf waarvan zijn vader mede-eigenaar is, maakte hij op de ’tafel van de zaak’ kennis met tafeltennis.

Jeugdtrainingen
Wekelijks verzorgen gediplomeerde trainers van FTTC vier jeugdtrainingen. Op maandag en woensdag (17.00-18.00 uur) voor beginners en op diezelfde dagen (18.30-19.45 uur) voor gevorderden. Belangstellenden mogen twee keer gratis komen proeftrainen in tafeltenniscentrum de Driesprong aan de Salverderweg 21 in Franeker.

OldStars
OldStars tafeltennis is intussen aan een opmars bezig. Behalve op maandag (09.00-11.00 uur) biedt FTTC sinds kort ook op woensdag (09.30-11.00 uur) een OldStars-training aan. Beide groepen zijn bedoeld voor 55-plussers die meer willen bewegen en daarnaast graag een kop koffie of thee met andere OldStars drinken. Ook bij OldStars is het mogelijk om tijdens twee gratis proeftrainingen kennis te maken met tafeltennis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *