FTTC 2 (noordelijke 2e divisie) blijft scoren

De reserves van de Franeker tafeltennisclub zijn voortvarend begonnen aan de voorjaarscompetitie. Een week geleden werd Emmen 1 in de openingswedstrijd met 7-3 verslagen, gisteren klopten de mannen van FTTC 2 het Groninger trio GTTC 4 met 8-2. Harry van den Berg behield zijn ongeslagen status, terwijl Douwe van der Wal en Sieds Tjepkema beiden twee enkelzeges boekten.

Kevin Langerak kan nog lachen na de 8-2 nederlaag tegen zijn oude club FTTC.
Kevin Langerak (GTTC 4) kan naast Douwe van der Wal (FTTC 2) nog lachen na de 8-2 nederlaag tegen de reserves van zijn oude club FTTC.

Komende vrijdag zal FTTC 2 opnieuw oog in oog staan met GTTC 4, een team waarvan voormalig FTTC’er Kevin Langerak deel uitmaakt. In Groningen zal worden geprobeerd in het spoor van provinciegenoot Buitenpost 1 te blijven. FTTC 2 heeft na twee wedstrijden één punt achterstand op de koploper in de noordelijke 2e divisie.

In de regionale 2e klasse speelde FTTC 3 voor de tweede week op rij gelijk: 5-5. Tegen ANJA 2 werden de enkelpunten gescoord door Rudie van der Kooij (2), Lennert Keuning (1) en Jan Bosgra (1). Een klasse lager liep FTTC 5 opnieuw averij op. Bergum 1 was met 8-2 te sterk. Amnoi Tampa en Jan Hartkamp redden de Franeker eer.

Ook de jeugd van FTTC 1 (regionale 2e klasse) verloor voor de tweede maal op rij. In Valthe werden de jonge Franekers met 7-3 verslagen door Tornado ’65 1. FTTC Jasper Bosch tekende voor twee zeges. Duocompetitiekampioen FTTC 2 (regionale 3e klasse) maakte zaterdag zijn debuut in de reguliere competitie. De wedstrijd in Groningen eindigde in een 7-3 zege voor Vinkhuizen 2. Ids Koster en Ruben Handl-Vigh sleepten beiden een winstpartij binnen.

Programma komende week

  • Landelijke 2e divisie (Veenendaal, zaterdag 11-02): SKF 1 – FTTC 1
  • Noordelijke 2e divisie (Groningen, vrijdag 10-02): GTTC 4 – FTTC 2
  • Regionale 3e klasse (Franeker, donderdag 09-02): FTTC 5 – Bergum 1
  • Regionale 2e klasse (Middelstum, zaterdag 11-02): Midstars 1 – FTTC 1 (jeugd)
  • Regionale 3e klasse (Groningen, zaterdag 11-02): GTTC 2 – FTTC 2 (jeugd)

Valentijn 2017

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *