FTTC 2 wint topper – FTTC 5 baart opzien met 6-3 uitslag

Van der Wal (FTTC) vs. De Vries (Dokkum)

Afgelopen week speelden slechts drie van de zeven competitieteams een wedstrijd. Het belangrijkste duel was dat tussen koploper FTTC 2 en titelconcurrent Dokkum 1 in de noordelijke 2e divisie.

In Dokkum eindigde dit vrijdagavond in een 4-6 zege voor de Franekers, die vooral de handen vol hadden aan Theo de Vries. Op de helft van de najaarscompetitie heeft FTTC 2 een gerieflijke voorsprong. Begin november is Gran Turismo Sportnummer twee GTTC 4 in Groningen de eerstvolgende opponent.

FTTC 3 kende een goede start in de regionale 1e klasse, maar kwam vervolgens drie weken niet in actie. Donderdagavond kwam MTV’14 1 op visite. De Mid-Friezen, met oud-FTTC’er Johan Vogelzang in de gelederen, werden met 6-4 verslagen. Een mooie overwinning voor FTTC 3, al had er na de 5-1 voorsprong wellicht meer in het vat gezeten.

Deze week kan FTTC 3 nog twee keer aan de bak: dinsdag tegen Delta Impuls 2 en vrijdag tegen Drachten 1. Na die laatste wedstrijd kan de voorlopige balans worden opgemaakt: kan promovendus FTTC 3 een gooi doen naar de titel?

De meest merkwaardige uitslag werd neergezet in het duel tussen Bergum 1 en FTTC 3 (regionale 3e klasse). Beide teams konden maar twee man op de been brengen. Met als zeer bijzonder eindresultaat: 6-3.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *