FTTC 5 vergroot kans op kampioenstitel

FTTC-2013-100Donderdagavond hebben de drie regionale teams van FTTC competitiewedstrijden gespeeld.

In de 1e klasse leed FTTC 3 andermaal een nederlaag, ditmaal werd met 3-7 verloren van Drachten 1. Douwe Reitsma won twee potten, Rudy van der Kooy zegevierde eenmaal. Als FTTC 3 zaterdag niet met ruime cijfers verliest van Ready 2, lijkt handhaving een feit.

FTTC 4 kan na de 6-4 nederlaag tegen YOS 1 niet meer kampioen worden in de 2e klasse. Raymond Stodel bleef weliswaar ongeslagen, maar jongelingen Henk Jansma en Mark Buwalda wisten geen punten te scoren.

FTTC 5 daarentegen vergrootte zijn kans op de titel in de 4e klasse. Jan Koster, Jan Hartkamp en Arjan Zijlstra rolden YOS 4 met 0-10 op. In tien partijen werden maar twee games verloren. FTTC staat nu tien punten voor op belager Buitenpost 5, dat vanavond nog in actie komt. Komende week ontmoeten beide kampioenskandidaten elkaar in de laatste competitieronde.

Zaterdag is het dan zover: de kampioenswedstrijden van FTTC 1 (landelijke 3e divisie) en FTTC 2 (noordelijke 2e divisie). Ook speelt FTTC 3 dan een thuiswedstrijd. Alle wedstrijden beginnen om 17.30 uur in tafeltenniscentrum de Driesprong aan de Salverderweg 21 in Franeker. De jeugdteams FTTC 1 en FTTC 2 spelen allebeide een uitwedstrijd. Tegen DOTO 1 kan FTTC 2 kampioen worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *