Kampioenswedstrijden FTTC 1 en 2: ben jij erbij?

Kampioenen FTTCTwee kampioensteams verwacht FTTC zaterdag 16 april in eigen zaal in de bloemetjes te zetten. FTTC 1 (Frans van den Berg, Jan de Haan, Arnold Terpstra, Bram Parlevliet) heeft tegen runner-up SKF Veenendaal 2 voldoende aan één punt om kampioen te worden in de landelijke 3e divisie en te promoveren naar de landelijke 2e divisie. Een niveau waarop een Fries competitieteam al circa twaalf jaar niet meer gespeeld heeft.

Ook FTTC 2 (Martijn van der Heide, Sieds Tjepkema, Harry van den Berg, Richard Heeres, Fons Hartman) kan zaterdag de titel pakken. Tegen Bergum 1 zijn vijf punten voldoende voor promotie naar de noordelijke 1e divisie.

Wie vooral fan is van FTTC 3 (regionale 1e klasse), komt zeker ook aan zijn trekken: de mannen van het derde spelen zaterdag eveneens een thuiswedstrijd, namelijk tegen het Leeuwarder Ready 2.

Leden, oud-leden, tafeltennissers van collega-tafeltennisclubs, familie, vrienden en andere belangstellenden: iedereen is komende zaterdag vanaf 17.30 uur van harte welkom in tafeltenniscentrum de Driesprong in Franeker om de teams te supporteren en onder het genot van een hapje en drankje gezellig bij te kletsen. Komt allen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *