FTTC met zes teams in naderende najaarscompetitie

In de eerste week van september gaat de najaarscompetitie van start. De Franeker tafeltennisclub wordt daarin vertegenwoordigd door vier seniorenteams en twee jeugdteams.

De senioren van FTTC 1 (Jan de Haan, Arnold Terpstra, David Dijkhoff, Bram Parlevliet) handhaafden zich in het voorjaar in de landelijke 2e divisie. In poule D is SVE 1 uit Utrecht op 14 september in Franeker de eerste tegenstander. De Franekers nemen het in de komende competitie onder anderen ook op tegen oud-teamgenooot Frans van den Berg (VTV 1).

FTTC 2 (Sieds Tjepkema, Richard Heeres, Douwe Reitsma, Raymond Stodel, Henk Jansma) degradeerde vorig seizoen uit de noordelijke 2e divisie maar heeft opnieuw een plek in deze divisie toegewezen gekregen. Tegen Emmen 2 bijten de Franeker reserves op 6 september in een uitwedstrijd het spits af.

Diezelfde dag opent FTTC 3 (Jan Bosgra, Rudie van der Kooij, Bertil Witvoet, Amnoi Tampa) in de regionale 2e klasse het seizoen in Dokkum tegen het vierde seniorenteam van de gelijknamige tafeltennisvereniging.

Ook op 6 september start het nieuwe seizoen van FTTC 4 (Jan Hartkamp, Ruben Handl, Ronald van der Meer, Laszlo Handl). Dit team komt uit in de regionale 4e klasse en begint met een uitwedstrijd in Oudega tegen ODI 3.

De twee jeugdteams van FTTC spelen komend najaar beide in de noordelijke divisie. FTTC 1 (Nils Aukema, Sam Blits, Ids Koster) en het gepromoveerde FTTC 2 (Jasper Bosch, Robin Simon, Pieter Miedema) ontmoeten elkaar op 21 september en 16 november in het Franeker tafeltenniscentrum de Driesprong. Dat belooft een mooie krachtmeting te worden. Op 7 september begint FTTC 1 uit tegen GTTC Groningen 2. FTTC 2 gaat dan op bezoek bij Actief Vries 1 uit Vries.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *