Start tweede helft najaarscompetitie: vooruitblik

Sport algemeen

De tweede helft van de najaarscompetitie is voor FTTC niet goed begonnen. FTTC 4, de nummer twee in de regionale 2e klasse, werd in Ysbrechtum ouderwets afgedroogd door koploper YOS 1: 10-0. Laten we hopen dat dit geen opmaat tot een in negatieve zin memorabel tafeltennisweekend is.

Beide jeugdteams van de Franeker tafeltennisclub spelen zaterdag een thuiswedstrijd. Middenmoter FTTC 1 (regionale 2e klasse) ontvangt lijstaanvoerder Buitenpost 1. Interessant ook is de ontmoeting tussen FTTC 2 en DTTC’78 1. De Franekers staan bovenaan in de regionale 2e klasse, één punt voor DTTC’78 1, maar hebben wel een wedstrijd meer gespeeld dan de Groningers. Een (ruime) Franeker zege zou betekenen dat de mannen van het tweede een gooi kunnen doen naar de titel. Allebei thuiswedstrijden beginnen zaterdag om 13.30 uur in tafeltenniscentrum de Driesprong.

De senioren van FTTC 1 én FTTC 2 worden zaterdagmiddag in Groningen verwacht. Beide vijfmansteams kampen om verschillende redenen met personele problemen. FTTC 1 strijdt in de landelijke 2e divisie tegen GTTC 1 om de derde plek, FTTC 2, dat vooralsnog (virtueel) ruim aan de leiding gaat in de noordelijke 2e divisie, moet zich GTTC 4 van het lijf houden. Ook FTTC 3 komt zaterdag in actie. De medekoploper in de regionale 1e klasse treft in Leeuwarden het lager geklasseerde Ready 1.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *