Uitstekend competitiedebuut FTTC-spelers

Minicompetitie jeugd FTTC in LeeuwardenZaterdagmiddag maakten jeugdspelers van FTTC hun debuut in de tafeltenniscompetitie. Bij TTV Ready in Leeuwarden beten de drie Franeker jeugdteams het spits af in de eerste ronde van de minicompetitie.

Elk team speelde twee wedstrijden tegen jonge spelers van andere Friese tafeltennisclubs. Een wedstrijd bestaat uit vier enkels en een dubbel. De FTTC’ers boekten prima resultaten.

Voor FTTC 1 verschenen Mark Buwalda en Wim Drenth achter de tafel. De eerste wedstrijd wonnen Mark en Wim met 4-1 van ODI 1 (Oudega). Vervolgens versloegen ze hun jongere clubgenoten Nils Aukema en Remco Mellema (FTTC 2) met 5-0. FTTC 2 had in de voorafgaande wedstrijd Delta Impuls 1 (Heerenveen) met 4-1 verslagen. FTTC 3 (Jasper Bosch en Pieter Miedema) presteerde grillig: van Nordic 1 (Kollum) werd met 5-0 gewonnen, maar Ready 1 was met 5-0 te sterk.

Op 5 oktober strijkt de minicompetitie neer in Franeker. In tafeltenniscentrum de Driesprong staan de jeugdteams van FTTC opnieuw spannende wedstrijden te wachten.

Volg FTTC ook op Facebook

1 gedachte over “Uitstekend competitiedebuut FTTC-spelers”

  1. Pingback: Vooruitblik competitie FTTC | Tafeltennisclub FTTC

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *