Vooruitblik derde competitieronde FTTC

Competitie FTTC Assen Drachten SchieringenZaterdag staat een dubbele confrontatie Drenthe-Friesland op het tafeltennisprogramma. In de Drentse hoofdstad ontmoet het eerste seniorenteam van FTTC (noordelijke 1e divisie) titelkandidaat Assen 1. Vanwege personele problemen zal FTTC 1 in Assen met een verrassende opstelling voor de dag komen. Twee tafeltennislegendes zullen vaste speler André Hoekstra flankeren.

FTTC 2 neemt het zaterdagmiddag op tegen Assen 2. Hoewel de Franekers in hun eerste wedstrijd een fraaie overwinning boekten, lijkt het bijna onmogelijk om tegen Assen 2 opnieuw te zegevieren. De ervaren Drenten zijn huizenhoog favoriet in de noordelijke 2e divisie.

In Drachten staat FTTC 3 (regionale 2e klasse) vrijdagavond voor de opdracht om zich te herstellen van de pijnlijke 9-1 nederlaag die afgelopen week in eigen huis werd geleden tegen koploper Ready 3.

Tegen Schieringen 1 heeft FTTC 4 maandag met 3-7 gewonnen. In Leeuwarden behield de Herbaijumer kopman Bertil Witvoet zijn ongeslagen status. Samen met Jan Koster won hij ook de dubbel. Koster (2) en Johannes Tigchelaar (1) vervolmaakten de zevenklapper. Dankzij de zege op Schieringen 1 gaan de Franekers aan de leiding in de regionale 3e klasse.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *